Saknaden i Sthlm


Snart bär det av till släkten i Sthlm ska bli så jäkla skoj. Fast kommer sakna hundarna nått så gu förbannat. Så fort man börjar packa så bli hundarna alldeles till sig tro vi ska iväg på äventyr, men inte denna gången. I dag får dom stanna hemma hos pappa, så snällt han tar dom hela helgen. Kanske skulle packa ner Milo när ingen ser ;).
Nehe nu ska ja fortsätta packa medans hundarna väntar på att få följa me =(
PössPöss

Suger kotte


Ja jag vet ja suger kotte just nu på uppdatera bloggen, men mår fortfarande inte helt hundra i bollen. Ligger just nu i sängen o tittar serier o tar en kopp kaffe.
O ja som alla andra jäkla nötter har nu skaffat denna jacka som alla pratar om. Kunde fasen inte låta bli nu när dom fått in nya. Men första kvällen ja hade på mig den på fesivalen så sprang FAN alla runt med sådana jackor från Ginas i alla olika färger. Så vad gjorde ja tog av mig den o stoppa den i handväskan =D
PössPöss

Rosa klocka


God Morgon
Sitter här med en stor kopp kaffe medans hundarna hoppar runt som tokar. Ska snart ner till mamsen för vi ska in till stan i dag titta lite.
Har fått nya klockor i present när ja fyllde år, men måste lämna in den rosa för bandet runt var på tok för stort-kan ju fasen ha den på benet =)
PössPöss

Bita i hamstern


Nu var man äntligen hemma igen, varit nere hos mamsen me hundarna o lagat mat. O herregud så trött man blev efter maten men men bara bita i hamstern o gå ut hundarna igen. O nu ligger man på sängen ska se på True Blood o äta lite godis. Tror inte de blir att göra mera i kväll bara mys.
Nya linnet me hamstern på är från New Yorker-kunde fasen inte låta bli köpa den, skrattade som bara den längesen ja såg nått så sött :D
PössPöss

Blommor o bin


Tillbaka
Ja jag vet ja varit borta väldigt länge-men varit pga av privata själ o har inte orkat blogga. Men nu är ja tillbaka sakta men säkert. Varit med mamma precis o gått i skogen me hundarna, dom badat o hoppat som aldrig förr. Musse lille fick vara lös hela tiden, gick jätte bra.
Annars har de inte hänt så mycket mer än att man fyllt år- 29 blev de visst denna gången =). Annars har ja bara varit hemma me familj o vänner. Haft festival här igen var skoj fira dagen där åka karusell bland annat, puhh trodde inte ja hade blivit så rädd för att satt o skrek hela tiden.
Måste bara säga hur jäkla bra min mobil är som tagit denna bilden, Sony W995 is da shit =D
PössPöss

Kalle banan


Måste ju visa min storebror hur huset blir nu när han är iväg. Innan så var det mörk gult/brunt och nu blir det ljusgult/grått! Jäkla skillnad om jag får säga. Både mamma o pappa är så nöjda.
Kul o prata me dig bror min och som du vet så saknar ja dig tok mycket. Ses i augusti =D
PössPöss

Ank-jävlen är död


Det var ju länge ankan fick vara vid liv, Milo har hållt den i munnen ända sen han fick den nu  i e.m. Och saken som var på den som gjorde läten ja den ligger på golvet. När Milo fick den hos min pappa så höll min far på sätta kaffet i halsen pga av ljudet som ankan gjorde-Skratta så vi grät.
 Om Milo så bara ska ut i köket så följer ank-jävlen me han eller ska till vatten skålen. Det "var ju i af en bra leksak".
Det är nu Milo's leksak för dela med sig till Musse går ju ej
PössPöss

Fullt upp


Puuh ja nu har man haft fullt upp målade huste igår me mamma o sen när man kom he så var man så trött.
I dag när vi vaknade så kom äntigen regnet o åska på de. Kunde inte blogga på morgonen för drog ut alla sladdar här hemma. Åkte in till stan me och fixa nytt foder till Musse, han har problem me vikten så denna gången hoppas vi detta hjälper. Blev lite godis o leksaker till dom me. MIlo håller just nu på äta upp en leksaks and som dom fick.
PössPöss

Hela tjocka släkten- päls eller inte


Jo men det var ju bra vi satte upp poolen för så fort vi kom hem från promenad så hoppa Milo i den..Det var ju igentligen menat för oss så vi ska svalka oss. Men men vi bryr oss inte så mycket om att. Nu har hundarna fått smak på att så nu kommer vi nog ligga i poolen hela tjocka släkten, päls eller inte =D
PössPöss

Vit som en val


Det sade min lillebror så fort ja skulle ta kort på han- ta inte kort jag är vit som en val =). Han var duktig hjälpte pappa i dag o måla huset. Så skoj han är här med oss i dag. Ska börja med maten nu, ska grilla och dricka lite vin MUMMA!!
PössPöss

Klänning och en flaska kapten Morgan


Så är kvällen räddad =D
Fick massa nya kläder från min mamma när hon var utomlands t.ex denna söta klänning. Så jäkla skön luftig o härlig är den plus man blir blixter brun i den ;). Alltid kul ha kläder som ingen annan har.
Fick en limpa cigg o sambon en flaska kapten Morgan guuusse så gott der är o ska bli ;)!
Nehe tjillevippen nu ska ner till mamma!
PössPöss

Sitta på ena skinkan


God Morgon
Milo var så nöjd igår när han fick stå i poolen hela tiden medans vi fyllde upp den, till slut satte han sig vid Musse på ena skinkan och bara log =).Musse var också i en stund kyla ner tassarna, men sen börja mamma stänka vatten o de gillar inte han iaf.. Ska ner o fylla på de sista i dag, som tur är har ju pappa egen brunn så man slipper ta vatten inifrån-är en del att fylla.
Ska snart ringa föräldrarna se om dom e vakna, hoppas på dom kanske vill följa med på en morgon promenad i skogen.
I dag kommer min lillebror o hälsar på med ska bli så roooligt, var ett tag sen ja såg han den sparven!!
PössPöss 

Badjävlar


Det kan man verkligen säga om Milo.
Mamma o jag håller på fylla upp poolen, typ det första hon sade när hon kom hem -Ne nu ska vi sätta upp poolen. Räddaren i nöden säger ja bara, för fy vad det är varmt. Pappa står o målar huset medans vi fyller, tror nog han är rätt glad ändå han kan ta sig ett dopp sen.
Ne nu ska ja ut igen o titta på Milo som vägrar gå ur den =D
PössPöss

Känner mig som en kassler


Ja men hallå vad lätt det är att sola när man har massa päls på sig. Trodde faktiskt Milo var tjurig på mig i o med ja spolade av dom me kallt vatten. Men nehe nu ska vi sola i mattes knä..Kan ärligt säga det var "lite" varmt. Alltså trodde de skulle bli lite svalare i dag men ICKE-nu går man runt o känner sig som en stekt kassler!!
PössPöss

Om en vecka...


God Morgon
Puhh ja om en vecka då fyller man visst år igen..Bhaa kan det inte räcka snart ;)..
Ska fråga pappa om man kanske får sätta upp poolen. Förra året när ja fyllde så drack vi gott o badade i poolen. Dock så förstörs ju gräsmattan när den e uppe så pappa är inte så glad vi tar opp den, men nu kommer ju mamma hem så kanske de går ;)
I dag så är det faktiskt behagligt ute 25 grader slipper ha fläktarna igång i af. Ska snart ut o gå me hundarna ska bli härligt!!
PössPöss 

Sitta under korkeken


Ock lukta på blommorna, ne men sitter under pilträdet o lukta svett :P
Fick gå in o ta en paus från solandet äta lite middag-så blir man så sugen på kaffe o det hjälper ju inte precis attt kyla ner sig. Men ändå ska man ha det kaffe beroende som man är.
Nehe skepp o hoj nu ska ja ut o lägga mig en sväng igen, hundarna får dock stanna inne en stund.
PössPöss

Äntligen kommer mamma hem


Gud vilken värme-men i dag ska det komma in åska spännande. Man får väl hoppas de kommer regna en del, torrt precis överallt är det. Ska ner till pappa och sola lite medans hundarna får ligga i skuggan.
Pappa är nu på väg till Sthlm för hämta mamma ÄNTLIGEN kommer hon hem-hon varit borta nu i 2 veckor o 2 dagar seglat med min bror i medelhavet, ja jag har räknat =). Stackars pappa sitta i en bil 4½ timme upp dit, men vad gör han inte för få hem sin lilla fru ;)
PössPöss

Dårfinkar o Dönickar


Satt en dag hemma och kom på jag ville se denna serie igen, o JAG HITTADE DEN- LYCKLIG!!!!!
Underbara serie som man har växt upp me dårfinkar o dönickar. Har länge velat se den igen- drömma sig tillbaka till barndomen. HAha man får sig ett gott skratt me kläderna och frisyrerna, det blir nästan lite pinsamt men ja älskar att!!
Är så jäkla glad ja köpte denna UNDERBART!!
Ne nu ska ja bli liten igen och titta på dårfinkar och dönickar!!
PössPöss

Vart ska vi?


Varit och gått med pappa i skogen vid ett gammal stenbrott. Pappa berättade gamla historier om platsen. Han är nämligen uppväxt där i krokarna. Man kände sig väldigt liten när man stod där nere tittade upp mot bergen.
På bilden ser det ut som dom e "vilse" pappa vill åt ett håll och hundarna åt ett annat =D vart ska vi?!?
PössPöss

Marbella


God Morgon
Har inte pallat blogga i helgen, varit alldeles för trött m.m..Fasen vilken värme vi har haft 35 grader i går..Var ute på sjön me pappa, sambon och hundarna. Badade som bara den- första doppet för min pappa igår. Pratade med min storebror med och dom har nu kommit till Marbella. Fast nu kan ja ju ärligt säga att ja inte är så avis längre pga hur varmt vi nu har här . Fast hade varit rätt skönt vara ute med en seglebåt på medelhavet, få lite vind i håret =)
Brors hemsida där ni kan se underbara bilder på delfiner o allt som dom gör där nere på dom sju haven
http://sailingfreedom.com/
Ne nu ska ja ner till pappa han har semester och ska hjälpa han att måla huset!
PössPöss

Det är inte lätt att va kotlett


 Varit nere hos pappa o solat lite, vattnat hundarna me-ja ni hörde rätt är så jäkla varmt ute så pappa spolade av dom. Musse han har krypit under bordet för hitta kyla, han en fläkt som står i snurrar på golvet till dom. Det ät inte lätt att vara liten och ha massa päls i värmen!!
Har precis varit ute på gården här och tagit en öl me vänner o grannarna. Ska slänga mig i duschen nu och sen får det nog bli några öl i soffan titta tv!!
PössPöss

Skratta eller gråta

man kan knappt tro det att man är i sverige när termometern visar fyrtio grader på pappas altan, ja och ute ja ni ser ju själva. Vet inte om man ska skratta eller gråta så varmt det är. Ligger just nu nu och solar medans hundarna ligger i skuggan. Det blåser hela tiden men vad gör det t.om vindarna är varma. Puss puss

Toffel tjuven


Jaha då har man fått gå på toffel-jakt i lägenheten medans man städat, inte hade ja en tanke på att Milo oftast har saker i munnen. Lade inte märke till att han hade mattes toffel i munnen, det syns på han med att han vet igentligen om att tofflor ska man inte ha i munnen-men dom luktade väl gott eller nått =D
Han har ett sött V i pannan -ja han e helt enkelt unik =D. Älskar dig så mycket.
Ne nu ska fortsätta städa, JAG SKA BARA......
PössPöss

Sabeltandad tiger


Nemen titta vad någon hade lagt upp i skogen en skellett av en sabeltandad tiger =)..Ja nästa gång jag går i skogen så ser jag säkert en T-rex.
Kanske bäst att hålla sig i samhället me hundarna för där finns det bara troll o häxor ;)
Ne nu ska ja åka lite på snabeldraken (dammsugaren) så har ja det gjort tills i kväll när vi ska grilla me pappa, blir ta några kalla-fira pappa går på semester!!
PössPöss

Morgon stånd har guld i munn


God Morgon
Haha såg när ja förde över bilden till datorn hur  bilden nu blev, var nog inte riktigt meningen. Men bilden talar väl för sig sj-de ser ju ut som en hmmm fjäril :D. Eller så är det väl bara jag som har sjukhumor eller fantasi ;)
I dag så har vi molnigt rätt skönt fast det är redan 26 grader o varmare ska det bli i helgen. Hoppas på strålande solsken i mon så kanske det blir åka ut på sjön.
Nehe nu ska ja ut me grisarna dom ligger här i soffan breve mig på varsin sida.
PössPöss

Vurpa som en guppy


HAhahha ja vilken syn detta måste varit. Hann cykla kanske 5 m med Milo sen drog han till o jag bromsar me handbromsen o VURPAR SOM EN GUPPY :D..Tacka gudarna att det inte var massa folk ute, men dom som satt i fönstert måste fått en riktigt skratt, hade varit något för youtube...Men men ställde mig upp o fattade inget, såg sambon stå o håla sig för skratt-och när chocken lagt sig så börjar ja med skratta trots ont i revben o uppskrapade händer.
Så sorry mamma din cykelkorg är nog dags att begrava r.i.p cykelkorgen!!
Ne nu ska jag slänga mig på sängen o tycka LITE Synd om mig sj för det är jag värd nu ;)
PössPöss


Städa=sova


Nu i em har ja faktiskt varit hemma sj utan hundarna-gud vet inte när ja var det senast! Skulle hem o städa så tänkte hundarna kunde vara hos pappa så länge så slapp dom värmen. Men så fort ja lade mig på soffan för vila lite så somnade ja visst. Panik när ja såg klockan var fyra, så skynda städa, plocka tvätt o laga mat innan sambon kom hem.
Nu ska vi i af ut me hundarna ska cykla till stenbrottet med dom så dom får svalka sig-är inte långt att cykla så ingen fara för dom.
Hoppas alla har en mysig kväll
PössPöss

Agda 80 söker plåster


Aj aj aj såhär blev det i dag efter promenad me hundarna. KANSKE dags att skaffa sig plåster så man slipper lida för varje steg man tar, känner mig som Agda 80 år just nu!!
Har i af gått i skogen me odjuren sen blev det sola lite. SÅ nu sitter man med en kopp kaffe o ska snart ut igen solen denna gången utan strumpr o skor!!!!!!!!!!!!
PössPöss

Höst drömmar


God Morgon
I dag vaknade ja av lukten till kaffebryggaren och det kändes som höst från mitt sovrumms fönster. NI vet när det är lite små kyligt på morgonen o det luktar friskt-ja det luktar höst. Steg upp o tittade på mätaren i köket hmmm 18 grader klockan 6 på morgonen, ack så fel man hade.
Men jag gillar vekligen höst lukten-kanske därför man steg upp tidigt, för kan ju inte vara att man kände kaffe lukt ;).
Har ätit frukost i sängen i dag unnade mig det medans ja tittade på en film. Tänkte snart ut o gå en lång promenad me hundarna i skogen, sen får det nog bli sola med mina höst drömmar!!
PössPöss

Underbar promenad


Har gått en underbar kvälls runda i skogen me hundarna-solen sken fortfarande underbart!! Var o badade hundarna i ån, tom Musse hoppade i ån i kväll och lät sig följas me av strömmen. Men så fort det kom något på han så hoppade han till o flög upp på land, lite av en rädd-hare är han. Husse stod med i vattnet och lekte! Sade vi kanske slulle gå dit någon natt se om de finns kräftor.
Ne nu blir det en film innan man ska sova!!
PössPöss

Gömmer mig bakom buske Nr2


Musse är sån mamma-gris i dag.. Så fort ja jag inte syns bakom en buske börjar han lipa, funderar faktiskt på att sätta mig bakom buske NR2 o stanna där bara för att, så e jag försvunnen vet ni vart ni hittar mig :D. Bägge hundarna varit som iglar på mig, Milo går ju lös så han har varit som ett plåster på mig i dag. Har ja varit i landet så ställer han sig breve o ska gräva en grop bara för att matte ska se o säga till han att så gör man inte-HÄR ÄR JAG MATTE SE PÅ MIG!! Som tur är vet han att han inte får gå i trädgårdslandet men utanför där kan man göra bus ;).
I dag har pappa beställt pannkakor, men klart det de e ju inte han som får stå i värmen o steka som en tok. Aja vad göra man inte för sin pappa o sambon när dom jobbar hela dagarna o jag går hemma!!
PössPöss

Mamma du är min sockerärta

vad jag önskar du var hemma mamma min lilla ärta så du kunde se allt, nu har tom ärtorna kommit fram . Pappas trådlösa nät är nere just nu så Får svara på kommentarer så fort jag kommer hem:). Sitter här nere hos mina föräldrar och leker med hundarna. Puss puss

Smink på ögat


God Morgon
Somnade som en liten gris på soffan igår, o ja jag har mössa på sommaren-dock brukar ja ha det när ja är lite tung i huvet ( bakis) dock var ja inte det igår, bara allämnt trött. Ska snart ner till mamma o plocka i trädgården och leka med hundarna. Får nog vila mina hälar lite i dag i af tills i kväll :)
Måste fasen börja sätta klockan för såhär länge brukar ja inte sova, älskar gå upp tidigt på sommaren äta frukost i lugn o ro me hundarna och läsa bloggar.
Nehe skepp o hoj nu lite smink på ögat sen ner och ha en underbar dag me hundarna!!
PössPöss

Happy face


Nu är Milo blixter glad HAN FICK BADA =) de bästa han vet. Fast vattnet i ån hade sjunkit så han kunde inte simma i stömmen i dag, men vad gör det han fick i af hoppa efter pinnar. Joggade lite med dom i dag medans husse gicke en bra bit efter,  han är inte gjord för det var hans svar ;)..Kan ju säga att skoskavet blev värre PANG sade det helt plötsligt så gick blåsan sönder på hälen. Så nu e man verkligen halt-men får skylla mig sj som ska springa med hundarna.
Nehe en film eller två får det bli, inte det minsta ovanligt här hemma!!
PössPöss 

Skoskav som heter duga


Vilket väder känns som det är åska i luften, men det tycker ja bara e mys!!
Nu är det tredje gången som ja möter någon ute i skogen där ja går, vilket är ovanligt. O denna gången var de e pojke me 3 hundar-två lösa, som tur är så gjorde ja ljud så han skulle hinna ta fast dom, jag gick i väg i skogen så de inte skulle bli bekymmer. För vet ju ej hur dom små är eller om dom skulle rusa fram.
Var ingen höjdare ha på sig nya DC i skogen i dag, endast haft dom några ggr så skovskavet är inte att leka med just nu. Får skylla på man e skadad sen när sambon kommer hem så kanske man slipper ut o gå ;) neee då skojar går mer än gärna promenad me mina små grisar!!
PössPöss

Dåligt väder bra eller anus


Ska man vara glad eller ledsen det är dåligt väder i dag. Tro det eller ej men ja tycker det är skönt det inte är sol i dag. Ska bli skönt gå i skogen med hundarna utan att svettas som en gris. O skönt för hundarna i dag slippa värmen. Men den får gärna komma tillbaka i morgon :)!!
Nere hos mamma där ja fixat deras trädgårsland börjar ringblommorna komma nu. Gjorde ju som en stig in  med stenar med blommor runt om, längst in på "stigen" så kommer man till frukten och grönsakerna!
PössPöss

PocoLoco Rings


Alltså herregud vad det är varmt, tycker så synd om hundarna i denna värmen. Går ju knappt gå promenad me dom i värmen, tom i kväll var det för varmt så fick bli en liten promenad. Skulle börjat cykla me hundarna, men vågar jag fasen inte nu i denna värmen. I mon får de bli o gå o bada me dom.
Lägenheten går det knappt vara i, tur vi har fläktar som står o snurrar för annan hade vi inte kunnat vara här me hundarna. Eller så är det väl så att jag är en riktig höns mamma till mina hundar =D
Dessa nya från Estrella är bara såå goda fått pippi på dom =). Så nu blir det se en film o äta lite rings, men dom äts bäst ute i skärgården med iskall cola ;).
PössPöss

Grattis bror Kalle


God Morgon
Gud vad jag sov länge i dag blää gillar ja inte, men helt slut efter helgen så kanske behövde lite skönhets sömn. Ringde precis min store bror som fyller 31 i dag, gammla gubben ;). Dom är nu på väg till en strand för sola o bada i Portugal inte alls avis hihiih..I natt hade dom haft sådan sjö o vågar som vällde upp över båten, blåste 10m/s fyyyy-man blir orolig för dom när dom är ute  på öppet vatten.
Ne nu ska ja ner till mamma vattna blommorna o ut me hundarna leka lite
PössPöss

Hoffmaestro


Precis kommit hem nu har varit och hjälpt pappa klippt deras häck. Sen blev det åka o bada hundarna i stenbrottet för i dag ör det fasen 32 grader här. O folk betalar för åka till värmen jisses säger jag bara. Saknar min mamma som bara den nu har hon varit i väg en vecka o det blir väl en vecka till för henne där nere..
Konserten igår me Hoffmaestro var helt fucking UNDERBAR det bästa ja hört o sett.
Ne nu ska ja se en film o försöka vila lite, tar på krafterna att vara på festival ;)
PössPöss

Leva med en hund som har epilepsi


Det börjar redan när ja haft Milo några veckor då kom första anfallet. Ringde uppfödaren så fort han fick anfall visste ej vart jag skulle vända mig eller vad som hände hunden. Fick svaret att han kanske slått i huvudet, varför skulle han ha gjort det o tro inte dom blir sådana då. Fattde inte då eller sen att det kunde vara elilepsi. Han fick ett sen kanske ett år efter o sen fortsatte det först ett år sen halvår och nu är det kanske en gång i månaden eller så går det månader. Har varit hos vetrinären med om detta o dom ville han skulle få tättare anfall för sätta in tabletter, sen sätter dom helst inte in tabletter för det. Men sen är det de me tabletterna att dom blir slöa o då kanske det inte blir samma hund. Vet en annan som ger tabletter och hon får anfall ändå. Min mamma säger att i af han haft ett underbart liv hur det nu än skulle gå utan tabletter eller inte..
Fick höra i helgen av min mosters gubbe hur go hund jag har, hur duktig han är-är så jäkla stolt över Milo!! 
Varje gång han får anfall så är jag så orolig han ska gå bort, vill inte ens tänka tanken ett liv utan Mílo KAN INTE VILL INTE. Han är verkligen mitt allt varit han o jag sen han var 9 veckor gammal-älskar han över allt annat. VARFÖR ska just han ha detta???? Bara tanken att han skulle försvinna får mig gråta floder, så fort jag ens tänker det så börjar tårarna rinna. Är så stolt över min hund är så glad jag skaffade dig, första gången jag såg dig så var du min, vi fann varandra på en gång när du somnade i min famn.
DU ÄR MITT ALLT -DU OCH JAG MOT VÄRLDEN!!
PössPöss

Tänderna känns som kalaspuffar


Puhh här går det inte fort kan ja lova när det gäller dricka öl eller något alls-känner mig som en zombie i kväll..O till råga på allt så ska man torka håret i denna värmen, dagens dilemma. Ingen fan av att blåsa håret alls tar ju fasen sån dyrbar tid ;)..Hundarna har sovit hela tiden sen vi kom hem, men snart dags för promenad me dom, ska bara försöka få liv i dom me..
Undra varför tänderna känns som kalaspuffar dagen efter o helst om man har druckit cola =D ?!?
PössPöss

Ex Rockstar


Gud vad trött jag är nu efter varit på sjön hela dagen, känner mig som EX ROCKSTAR!!
Men men ingen ro eller vila nu ska vi på att igen, men alltid en dusch inte lukta usch =D. Vi har ju festival här i helgen o i kväll ska jag äntligen få se HOFFMAESTRO-fy fan vad najs det ska bli..Så nu blir det en dusch o ta en kall öl med gubben, fast e ju fotboll så han lär man ju inte kunna rubba ur soffan!!
PössPöss

Skärgården

god morgon. Sitter nu ute i skärgården med min lilla flock. Orkade inte ligga hemma och vara bakfull så är det ute på en ö i stället:) . Hundarna badat som bara den tom musse simmat flera ggr. Nu ska vi ta och grilla lite korv. Hoppas alla har en underbar dag. Puss puss

Tävling


Jaha min bror Kalle du säger du blivit brun, de har ja med i Sverige :)
Ja o min bror har konstigt nog alltid en "tävling" sen vi var tonåringar vem som ör brunast, vem som har mest magmuskler =) Vad är detta för skjuk tävling. Men är nog en "tävling" bara mellan syskon som mera är på ett skämt men ändå "tävlar" vi eller hur ;) Ta det med en klackspark!!
Ne nu ska ja fortsärra dricka öl o snart blir det festival o massa musik!!
PössPöss

Ligga på rygg i gräset


I bland är det nog rätt härligt vara hund, få ligga i gräset på ryggen o sträcka ut sig o bara vara hund. Dom ligger så skönt i skuggan hos mamma, Milo ligger på ryggen o visar upp sitt stora bröst o pratar samtidigt, aldrig mött en hund som pratar så mycket som han. Fast Musse får man ha kopplad här nere tyvärr pga av katterna som han bara sitter o väntar på..Nu har husse kommit hem med så nu ska vi ta en kopp kaffe sen blir det åka o bada hundarna. Sen hem göra sig i ordning o ta "en" kall öl =D
PössPöss

Jag vill bada


Bhaaa jag vill bada om det så ska vara med kläderna på, fasen så varmt det är nu-flyter snart bort. O inne är det 25 grader hemma hos pappa me knappast skönt för hundarna, fast är varmare i lägenheten så skönt slippa den i af. Ska bli varmare i mon uppåt 30 grader, men ska inte KLAGA det är ju festival så laddar inför den i kväll..
Ne nu ska ja hoppa ut igen o sola medans hundarna ligger i skuggan, i af Musse-Milo den dumma kossan ska helst ligga i solen hos matte =D
PössPöss

Det kliar


Wiee ros busken ja satte i våras i mammas trädgård har slagit ut o den luktar gudomligt..Har en till vid andra sidan o den slagit ut den me, med denna med stora blommor e ju bara så vacker. Ska ut o vattna djunglen nu lär ju ta en timme i af =)..Sen blir det busa me Milo o Musse i skuggan kasta lite boll.
Blir galen vad det kliar på mina fötter har ungeför 20 myggbett på vardera fot och ben BHAAAAA!!
Hoppas alla har en kalas bra dag i värmen, o varmare ska det bli i helgen-kalas nu när det är festival här =)
PössPöss

RSS 2.0