Undra sa en flundra


God morgon
Ja undra sa en flundra vart solen är min pappa lovade??
Regnat typ hela natten och molnigt ute puhh-ja som hade tänkt sätta mig ut o försöka få lite färg. Ska snart ut o gå me hundarna i skogen i af-typiskt  blöta hundar är inget skoj!!
Sen i dag ska ja byta gardiner till vitt, nu får det bli ljusa garderiner nu när ÄNTLIGEN vår jäklen har kommit.
Milo fick en ny leksak av min mamma igår o självklart ska det sovas med den-bäst att hålla hårt i den så inte Musse får tag på den, får då blir det inte mycket kvar av den =D
PössPöss

Avatar och massa godis


Puhh vad trött jag är gått på stan med mamsen och storhandlat.
Mamma handlade Avatar i dag, så äntligen ska jag sen den. Klart man ska ha en stor påse godis när man ser på filmen, fast kan ju ärligt säga jag äter godis varje dag =D..
Så nu blir det soffan och massa mys.
Hoppas alla har en underbar kväll!
PössPöss

Årets första huggorm


Eller ska vi säga huggormar, fy fy fy fy!
Varit och gått i skogen och på samma stig bägge ggr så har vi sett huggorm. Snacka om att man hoppar till, spottar och fräser i af jag =D
Är livrädd för att hundarna ska få sig ett bett när dom leker i skogen, för den senaste vi såg låg precis vid stigen och bägge hundarna lekte förbi den som tur är, puhh säger ja bara!!
Så e ju bara ta fram mobilen ta kort och zooma ut i bara helvete, för jag sätter då fasen inte fram min hand nära en huggorm!! =)
PössPöss

Känner mig som en jäkla trädgårdstomte


Precis kommit hem efter varit och fixat hos mamsen. Köpte fika och satte oss i solen efter ha jobbat som en jäkla trädgårdstomte!! Päron bakelse med kladdkaka gud så god den är-Milo tigger inte det minsta =D. Han e så jäkla söt så kan inte låta bli ge han lite grädde, det e han värd =)
Så nu ska ja lägga mig och läsa lite bok-sen blir det ner till mamma igen och grilla!!
PössPöss

Underbart väder


Med gusse så fint väder det är, redan 16 grader ute wihuuu!!
Har precis ätit frukost och ska snart ner till mamsen fixa trädgården med henne, medans gubbarna tvättar bilen och fixar båten. För snart ska båten i gud vad jag längtar, få komma ut på havet och sitta på klipporna på kvällarna..
Milo ser måttligt kaxig ut i dag =)
PössPöss

Pizza, intervall och vin på de


Såsis då har man bakat pizza gud så gott det var, kyckling kebab o massa roccula. Så nu blir det lite vin i soffan och titta tv. Innan har man varit ute o sprungit intervall men hundarna, o ni kan ju gissa vem som höll på trilla av pinnen =D. Ingen kondition här inte, men man kämpar i af när man har 2 hundar bakom sig- troligt att hundarna sprang bakom mig och jag var snabbast ;)
PössPöss

Randigt från HM


BHAAA BLIR GAULEN!!
Blev så glad när man fått packet från HM så ja gjorde nästan i brallan-äntligen hade klänningen kommit. MEN bomber o granater det gick över fort, klänningen var alldeles för stor TYPISKT. Toppen satt OK, dock blev ja nöjd med pudret-gillar deras puder och tur att nått blev rätt. Palla skicka tillbaka när klänningen var så billig som en femma o en fimp =D 
PössPöss

Löv i örat


God Morgon sötlökar!!
Vilken härlig morgon solen skiner som bara den, ska starx ut o gå en lång promenad i solen. Sen får det nog bli att gå ner till mamma o fortsätta hjälpa henne i trädgårdslandet. Annars i kväll ska här bakas pizza-ska bli såå gott.
Här om dagen sade mamma-men gud ja har ju en present till dig, så fick ja dessa nya öronhängen-löv att ha i örat =D- gillar dom så mycket.!!
PössPöss

Helt plösligt låg det en tårta i vagnen


Men SE så DUKTIG jag är bakat o allt ;)..Hihi blev så sugen på tårta när vi var och handlade, så helt plötsligt som trolleri låg det en tårta i vagnen =D..Bjöd hem familjen på fika e ju trots allt onsdag och det måste man ju FIRA =D..
Nu ska ja slänga mig på soffan titta på efterlyst o Sandhamn!!
Hoppas alla har en mysig kväll!!
PössPöss

Tångräkan


Puh vad trött man är nu städat och lagat mat- curry gryta fick det bli i dag. Lade mig på sängen med en kopp kaffe och bok me Milo-försöka hålla sig vaken då, är ungefär som endast ta ett chips ur påsen =D. Ska i af ut och promenera lite nu o ta en kaffe med familjen efter det. Ska bara väcka hundarna som sover, fast räcker bara resa sig från datorn så e dom efter en som en tångräka!! =D
PössPöss

Får man gå och lägga sig nu


Kommit hem från en liten runda me grisarna, snö blandat regn guud så härligt NOT! Verken jag eller hundarna tyckte det var speciellt härligt, dom får gå o kisa me ögonen pga av regn/snö.
Så nu har ja börjat me städning-bytte säng kläder som man fått av svärmor från HEMTEX love it. Så himla härligt gå o lägga sig i nybäddad säng. Så kanske skiter i städning och går och lägger mig i stället, får man lägga sig nu =D
PössPöss

Knorr på mackan


Precis ätit en god frukost, alltid lika glad när man får frallor o tidning serverat på morgonen =).
Ett tips på gott pålägg , keso o grillkrydda (måste vara knorr) tro det eller ej men e skit gott =D
Sitter här vid datorn och har Milo's huvud i knät-han vill så gärna gå ut men inte jag, dock har han redan varit ute men han väntar på lång promenix med sin matte.. Det har regnat o SNÖAT i natt, vad fasen är detta alltså-april snart slut och det snöar fi faen...
Men men bara ta hunden i svansen o gå ut.
Ska stor städa sen i dag, man får passa på nu när det regnar o man inte vill vara ute!!
PössPöss

Jäkla djungel


Välkommen till min egen trädgård, regnskogen =)
Ne men har så tråkigt här hemma o plus man är lite sjuk. Kan inte ligga still mera nu får PANIK-så fick ett ryck att duscha alla mina blommor, o tro mig ja bor i en JÄKLA DJUNGEL =D.
Nu ska ja slänga mig på soffan igen puhhh, kanske skulle ta ett varv runt i lägenheten hitte på något annat "nödvändigt" att göra =)
PössPöss

Knäckehäxan


God morgon
Känner mig fortfarnade inte helt hundra (fast när är man det );) trött och hängig som bara den. Ska i af ta mig ut- gå i skogen lite och fiska ska bli skoj, jo men visst kan man fiska i skogen.
Skogen för mig är när det blir fler än ett träd =). Kanske man stötter på knäckehäxan=D. Pallar inte ligga inne en hel dag o bara glo, plus det är så fint väder ute..
Nytt i garderoben blus från LINDEX!!
PössPöss

Uppdrag köket


Gud alltså helt förstörd från helgen, plus man börjar bli sjuk bläää!!
Igår sov ja nog precis hela dagen pallade inget alls, bara ta sig till köket kändes som ett uppdrag dömt att misslyckas. I dag skiner i af solen som bara den, ska faktiskt gå in till stan i dag, tar väl cirkus 1½ timme, blev helt plösligt väldigt trött =D.
Milo var så söt i lördags skulle bära min plånbok hela tiden, så e väl dags köpa ny nu :)!!
PössPöss

Slåss mot duschdraperiet


Vaknade för en stund sen, blev väldigt trött efter varit hos min bror o "jobbat". Pappa var där med han fixar det mesta i brors lägenhet, men fick hjälpa han med färgerna så det blir rätt ;).
Ska snart hoppa in i duschen och leka KARATE KID- slåss mot duschdraperiet =D. Efter det blir det lite vin o mys i soffan..Detta nya "rosa" vin på bolaget e sååå gott, o så snygg etikett hihih =)
PössPöss

Katt med skägg


God Morgon!!
Puhh vaknade alldeles för "tidigt" i dag ,dock lade jag mig redan halv 10 EN FREDAG, vet i katten sist ja gjorde det..Var i går kväll o tapetserade hos min lillebror sen när ja kom hem blev det lite ostbricka mumma så gott, dock vatten till det =) spar mig till i dag när de får bli lite vin.
Ska snart iväg igen och fortsätta hjälpa bror min, e så skoj vara där för han har mina 2 gamla katter Månsan o Mowow. Månsan är det på bilden världens keligaste, så söt hon är me pip-skägg, plus ser ut som inte knäppt skjortan =D.
Han tog över dom när ja skaffade min hund Milo, för han var så på dom hela tiden o i samma veva ville min bror ha katt, så fick han mina-hade inte kunnat ge bort dom till vem som-plus nu får man träffa dom och man vet dom har det bra hos min bror o slipper ha en hund efter sig =P..
Så nu ska ja fixa mig i ordning ta ut mina getter på promenad, sen blir det leka tapetserare =)
PössPöss

Ensam anka söker


Precis kommit hem från en lång promenad när ja ser denna ensamma anka på vägen. Vem är det som tappat sin anka? =D. Ser faktiskt väldigt ensamt ut där på vägen nästan lite sorgligt, samtidigt som ja ler inombords INTE OFTA MAN SER EN BAD-ANKA PÅ VÄGEN  hahah!! 
PössPöss

Syster yster


God morgon!
Solen kämpar för att titta fram i dag, de som var så soligt o varmt  igår =( typiskt som Nasse hade sagt! Fick en söt klänning/tunika av min kära mor hon är då bäst =) . I dag hade vi tänkt åka iväg o shoppa men verkar som vi blir hemma, kanske shoppa lite i denna staden i stället =P puhh..Annars ska ja till min lillebror i dag o hjälpa han tapetsera köket, han renoverar hela lägneheten guuu så snyggt det blir. Hjälpt han me färg till vardagsrummet me, tur han har sin syster yster i bland =D
Hoppas alla har en underbar fredag!!
PössPöss

Troll och en tant i skogen


Varit nere hos mamsen en stund suttit solen och gått en promenad i skogen med mina troll!
Ska slänga mig på sängen nu läsa bok vila lite . Sen blir det möte och kan ju ärligt säga man inte är så pigg på det i dag, lite trött i kastrullen fast jag ej drack några mängder igår. Får väl skylla på min ålder- Tant som jag är ;).
PössPöss

Jävla idioter


Dagen börjar bra när man får sofis mode o frallor serverat =)
I dag när ja vaknade så kollade man ut o solen skiner som bara den 17 grader varmt ute JIPPI. Ska nog gå ner o sätta mig på mammas altan o sola lite. Hade jätte trevligt ute igår en öl o titta på fotboll.
 Dock igår på dagen blev jag sååå arg gick med en grupp på face "vi som hatar killarna som eldade upp kaninen" eller fasen den nu hette, men sen efter en dag så kom ett mail tänk dig för innan du går med en grupp?? Då hade dom bytt namn till killar som grillar-nytt sätt tillaga kanin. Förstår inte alls varför man kan hålla på o skämta om detta som hänt. Vilka jäkla idioter alltså, råkade slå på rapport där man fick se videos killarna gjort när dom dödar kaniner. Sitter med gråten i halsen när ja bara tänker på att. FY FAN ALLTSÅ!! Pallar inte prata/skriva mera om att för mår bara dåligt då, det värsta jag vet är djurplågeri!! IDIOTER!!
PössPöss

Smink, Krogen och Getter


Ne nu landrabbor ska ja fixa det sista, håret, sminka till att lite o hitta kläder till i kväll  för vi fick för oss ut och ta en öl ! Ska faktikst bli skoj trots denna staden e så tråkig ;). Men alltid kul när man får för sig gå ut ta en öl helt plötsligt, brukar alltid bli roligt. Så ska bara slänga ut mina getter sen blir det krogen en runda skepp o hoj!!
PössPöss


Grillat och rödvin


Då var man hemma igen varit hos mamsen och fixat i trädgården. Solen skiner som bara den i dag-så ska snart ner dit igen för vi ska grilla lite o dricka lite rötjuut =) ska bli såå gott.
I dag ska ja ha på mig nya skjortan ja köpte på Ginas -man känner sig nästan som man är med programmet Emil i Lönneberga =D 
Hoppas alla har en underbar onsdag!!
PössPöss

Tillbaka


Glad påsk, gott nytt år o god jul ja allt som vi firat medans man varit borta från bloggen ;)
Ne riktigt så illa är det nog inte men har känt ja inte pallat blogga hänt massa tråkigheter fast massa skoj me. Min bästa vänn har blivit mamma igen tex fick en son som ska heta Liam. Har varit nere hälsat på dom ett par dagar innan hjälpt henne me hemmet o lekt med hennes dotter, medans hon gått kring som en anka =)
Men nu e man tillbaka så härligt det känns kan väl ärligt säga det krypit lite i fingrarna men som sagt inte haft ork, men har dock läst bloggarna som ja alltid följer- dom kan man inte vara utan =)
Ne nu ska ja gå ner till mamma håller på att fixa deras trädgård, tro det eller ej men jag har gröna fingrar hahah !!
PössPöss

RSS 2.0