Vurpa som en guppy


HAhahha ja vilken syn detta måste varit. Hann cykla kanske 5 m med Milo sen drog han till o jag bromsar me handbromsen o VURPAR SOM EN GUPPY :D..Tacka gudarna att det inte var massa folk ute, men dom som satt i fönstert måste fått en riktigt skratt, hade varit något för youtube...Men men ställde mig upp o fattade inget, såg sambon stå o håla sig för skratt-och när chocken lagt sig så börjar ja med skratta trots ont i revben o uppskrapade händer.
Så sorry mamma din cykelkorg är nog dags att begrava r.i.p cykelkorgen!!
Ne nu ska jag slänga mig på sängen o tycka LITE Synd om mig sj för det är jag värd nu ;)
PössPöss


Kommentarer
Postat av: Maria

Jag ger fan i mig upp vad gäller dig! Skavsår och joggar, cyklar och vurpar, hundledig och slocknar i soffan... Har förmodligen glömt något under de tre dagar jag nu räknar upp ;)

Klart att man ska vara såld på rottisar :)

Den lila selen är faktiskt sydd av min tränare, så det är en riktig specialare :) Grunden är dock en nomesele. Selen är gjord av klätterlinor som finns i alla fina färger du kan tänka dig :)

2010-07-08 @ 21:29:56
URL: http://sluggster.blogs.se
Postat av: Maria

asg Vårdhem är ju en tanke ;)

Visst fan har vi egen tränare ;) Skämt å sido, jag är med i Team Stockholm sedan 8 år tillbaka. Vi är ett gäng tävlingsinriktade människor som tävlar inom IPO och Svenskskyddet. Du hittar oss på http://www.team-stockholm.se om du är nyfiken ;)

2010-07-08 @ 22:02:56
URL: http://sluggster.blogs.se
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Jag har också cyklat omkull med vovve. Ingen direkt höjdare :SHoppas att du inte får några men av detta!SV: Jag har jobbat dubbla pass idag för att kunna ta semester lite tidigare - så därför har jag inte hunnit svara förrän nu!

2010-07-08 @ 23:27:46
URL: http://www.henrikolsson.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0