Leva med en hund som har epilepsi


Det börjar redan när ja haft Milo några veckor då kom första anfallet. Ringde uppfödaren så fort han fick anfall visste ej vart jag skulle vända mig eller vad som hände hunden. Fick svaret att han kanske slått i huvudet, varför skulle han ha gjort det o tro inte dom blir sådana då. Fattde inte då eller sen att det kunde vara elilepsi. Han fick ett sen kanske ett år efter o sen fortsatte det först ett år sen halvår och nu är det kanske en gång i månaden eller så går det månader. Har varit hos vetrinären med om detta o dom ville han skulle få tättare anfall för sätta in tabletter, sen sätter dom helst inte in tabletter för det. Men sen är det de me tabletterna att dom blir slöa o då kanske det inte blir samma hund. Vet en annan som ger tabletter och hon får anfall ändå. Min mamma säger att i af han haft ett underbart liv hur det nu än skulle gå utan tabletter eller inte..
Fick höra i helgen av min mosters gubbe hur go hund jag har, hur duktig han är-är så jäkla stolt över Milo!! 
Varje gång han får anfall så är jag så orolig han ska gå bort, vill inte ens tänka tanken ett liv utan Mílo KAN INTE VILL INTE. Han är verkligen mitt allt varit han o jag sen han var 9 veckor gammal-älskar han över allt annat. VARFÖR ska just han ha detta???? Bara tanken att han skulle försvinna får mig gråta floder, så fort jag ens tänker det så börjar tårarna rinna. Är så stolt över min hund är så glad jag skaffade dig, första gången jag såg dig så var du min, vi fann varandra på en gång när du somnade i min famn.
DU ÄR MITT ALLT -DU OCH JAG MOT VÄRLDEN!!
PössPöss

Kommentarer
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Vad tråkigt och höra att vovven är sjuk! Kolla runt om ni hittar en specialist på detta - kanske finns det något att göra utan att behöva sätta in samma medicin som man gör hos hundar med allvarligare symptom? :(Sv: Vi tänkte så här i så fall rörande festen: Den senaste hundgården skulle funka för dem. Allt vi behöver göra är att skärma av sidan mot mina så de inte ser varandra.Vi räknar med att det kommer runt 15 personer, och kanske ytterligare några hundar som kommer att vara i någon av de övriga hundgårdarna.Vi fixar med övernattningen om det behövs, annars går det alltid att tälta här hemma om ni nöjer er med det. I så fall kan vi sätta ett tält vid hundarna i fall de skulle bli oroliga över att ni inte syns.Vi hade en liknande fest förra året, och allt gick lugnt till, så det är alltså ingen röjarfest. Folk droppar av sakta eftersom de flesta är hundägare och måste hem till de sina.

2010-07-03 @ 21:24:42
URL: http://www.henrikolsson.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0