Blixter trött


Varit nere hos mamsen i e.m umgåtts och gett dom mat som blev över i massor, för mamsen e sjuk =(. Sen när ja kom hem så har ja bara legat på soffan såå blixter trött palla inget- jo sträcka mig efter godis påsen =D. Somnade me Milo i soffan som vanligt, så mys!!
Så nu ska ja slänga mig på sängen titta en film me hundarna, det bästa innan man ska sova!!
PössPöss

Saknar dig Nero


Sitter o tittar på mina gamla biler på pappas dator när en bild på min gamla hund Nero kommer upp. Gud vad ja saknar den hunden-min första egna hund. Tyvärr så gick han bort för 1½år sen =(. Min "lilla" tjockis korv, eller kossa som vi sade för han hade så stora ögon =).
Saknaden är stor vi kommer aldrig glömma dig, lämnat stort tass avtryck i våra hjärtan!!
PössPöss

Kungligt bröllop


Funderar på att bidra till Viktorias o Daniels bröllop-dom har ju fått glasservis så grattis i en påse av mig får ni glas från DONKEN coca cola glas =D
PössPöss

Rosa brillor


God morgon!
Blää vilket tråkigt väder o värre ska det visst bli i e.m ska regna som bara den.
Ska snart ut o gå med hundarna, sen vet i fasen vad man ska hitta på-kanske får bli en film dag i dag i o med vädret.
Fick nya brillor av mamma-av dessa så köper ju alla svarta, men ja hittade ett par rosa-varför vara som alla andra , när man kan vara unik ;). På något sett är dom ful/snygga så gillar dom-perfekta festival brillor =D
PössPöss

Liljekonvalj


Gud vad fint det är ute allt börjar blomma-o mina favorit blomma liljekonvalj står i blomm nu, älskar den doften!!
Har inte gjort många knop i kväll bara legat på soffan o myst tittat tv o snart kommer sambon hem me donken, klart man ska äta det såhär sent en söndag-bakis mat när det är som bäst =D
Hoppas alla haft en mys mys kväll!!
PössPöss

Världens finaste mamma


Vilken underbar dag man har haft-varit hos mamsen hela dagen o firat henne =D Mamma är värd allt hon kan få ÄLSKAR DIG MAMMA!! Bilden är från festivalen igår på världens finaste mamma =)
Vi har grillat och ätit massa gott, gjorde jordgubbs tårta med, så nu e ja så mätt så kan verken sitta eller ligga ner..Festivalen i går var kalas, dock regnade det i bland men tur man hade med paraply. Kan ju erkänna man e rätt sliten i dag me, blivit för gammal för dricka ;)
NE nu ska ja slänga mig på soffan vila ena ögat lite =)
(Sparvungen dog i natt me, mamma märkte den blev dålig redan igår) =(
PössPöss

Rock on


Wieee snart är det dags ska på festival =D
Som ja har längtat efter få sitta i gräset lyssna musik o dricka öl med familj o vänner. Bara känslan att få gå på festival, de e LIVET-de bästa som finns. Självklart har man med rock n roll ölen som ja säger , dessa finns nu i sortimentet me burk, begränsad upplaga under sommaren!!
UPDATE:  sparven han har klarat av natten-mamma var vid skolan o skulle släppa den hos "släkten" när det kommer en skata o flyger över den ska ta den och mamma skriker så den precis nuddar sparvungen. Vad gör då inte sparven hoppar tillbaka till mamma, guu så sött =)
Kråkungen såg mamma igår på morgonen, men sen hittade vi den inte fast föräldrarna är också borta så han sitter väl i en annan skog-vi hoppas det i af, vi har i af försökt hjälpa till!
Ne nu ska ja städa o fixa i ordning mig =D
PössPöss

Sparvöga


Då var det dags igen!!
Varit nere hos mamsen hela dagen, fixat trädgården, tvättat lagat egen potatissallad o massa gott till mor o far.
Men på lunchen då kom mamma hem-hon jobbar på en skola när en av hennes jobbar kompis kommit fram o sagt det att det är en sparv unge som barnen gör illa. Då hade flera barn ställt sig runt fågelungen och kastat saker på den, VAD FAN ÄR DET SOM HÄNDER IGENTLIGEN!!
Tur som FAN det finns människor som mamma, hon tog med den hem och den sitter nu i en stor bur och mamma matar den, den tar några små flygtag så i morgon hoppas mamma på kunna släppa den fri. Ska titta vid skolan om föräldrarna är där, plus skolan är stängd!!
Mitt hjärta gråter blod när man får höra hur fan man kan behandla något så litet illa!!!!
 PössPöss

Rädda Joppe =)


Saknar dig bror Kalle-min bror är på seglats på engelska kanalen just nu, har seglat från Sverige. O har precis börjat trippen nu igen efter varit o jobbart i Kanada.
Saknar han sjukt mycket inte detsamma här hemma utan han. Men får snart träffa dig igen, längtar tills midsommar då han o tjejen flyger till Sverige för att fira med släkten.
Vill ni följa en härlig resa så har min bror hemsida  http://www.sailingfreedom.com/
Rädda Joppe är ett skämt Kalle o ja alltid drar, ni vet syskon humor =)

TYPIKST att så fort ja hängde ut tvätten hos mamma så börjar det regna, ja kanske inte skule ha önskat mig regn =D
PössPöss

Bita i den sura skinkan


God Morgon sötlökar!!
Solen skiner JIPPI, fast hade hellre tagit regn i dag så det blir strålande väder i mon när man ska på festival =). Ska snart ner till mamsen o sola titta till kråkan. Kan dock inte sola bröst o axlar fått någon jäkla soleksem eller fasen de nu e. Aldrig fått det ringde då min vänn Mia som är sjuksköterska och hon sade ja skulle vila huden ett tag- MEN KVINNA du säger till den som är mest beroende av solen, men men bara bita i den sura skinka o ha tröja på sig, finns ju ben, rygg o massa hud man kan sola =D
Fick en söt tunika/klänning av mamma igår från Vila, så socker söt-passa ju skit bra nu när ja inte kan sola BHAAAAAAAAAAA ;)
PössPöss

Mr. Kotte


Gud vilken härlig dag-dagen börjar med man räddar en kråk-unge. Har varit tittat till han och han sitter i samma träd stolt höns-mamma är jag =D
Mamma har då söta djur på sin tomt, varje år så dyker Mr. Kotte fram och kul man fick han på kort medans han satt och åt igår..Igelkottar är då för söta!!
Ne nu ska ja slänga mig på soffan vila fötterna lite efter kvälls promenad me papsen och shopping med mamsen =D
PössPöss

Dagens goda gärning


Igår när vi gick förbi mammas satt en kråka utanför hennes-en liten unge. O i dag när vi satt i trädgården och skulle åka hem så satt han i mammas stenparti. Fattade redan igår det inte stod rätt till! O i dag satt han där o tittade på mig hoppade närmare, han kunde inte flyga. Inte FAN lämnar ja kråkan där sj plus mamma och alla grannar har katter. Det var inget svårt att försöka ta dena lilla fågel-så tog han i händerna och satte han i skogen i ett träd (föräldrarna var i luften hela tiden) .
Tänker inte lyssna på naturen har sin gång, för kan ja hjälpa till så göra ja det. Så hoppas av mitt hela hjärtat kråkan klarar sig undan katterna nu, inte det bästa han sitter på backen och INTE KAN FLYGA!
Han är i skogen hos mina föräldrar så dom kommer ha koll på han, plus folk brukar ringa mamma om råd när det gäller fåglar och i bland tar hon han om skadade fåglar så hon kan en del =)
PössPöss

Fixa trädgården


Har ju skrivit flera ggr jag är nera hos mamsen fixar hennes trädgård-så här är en liten bild på vad ja gjort. Innan så var det bara ogräs och jord i landet men ja har varit och lagt stenar som en gång o satt lite blommor-plus satt massa grönt, salladen redan kommit upp.
Så nu vet ni vad ja sysslat med när ja är hos mamsen..Trodde ALDRIG ja skulle bli en trädgårdstomte, men får faktiskt erkänna ja tycker det är rätt skoj =)
Kommer bli så fint i sommar när allt slår ut och man kan hämta grönsaker för att äta =)
PössPöss

Neon rosa


Nemen tjillevippen God Morgon =)
Sagt det innan o säger det igen-bara älskar LINDEX just nu VILKA FÄRGER dom fått in,, tex på underkläder neon färger som denna tråd i rumpan =D. Kanske inte syns så bra på bilden, men färgen lyser verkligen, dags att sola wumpan =D.. Nagellacket med kommer från Lindex DEPEND neon det me. Det får nog fasen bli en titt där i dag, ska nämligen på stan med mamsen kommer bli sååå roligt som vanligt =D
Solen skiner i dag me sååå glad ja e hoppas bara det håller i sig!!
PössPöss

Ätit gran


Har precis kommit hem nu från en lång härlig kvälls runda me mamsen-alltså gud vilken kväll vi har här,  regnat från och till hela dagen men nu i kväll JIPPI SOL =D..
Gick i skogen o helt plötsligt säger mamma att ja ska testa äta gran-dom nya skotten som kommer ut massa vitaminer visst. Men INGET ja rekommenderar ja håller mig nog till mina frukter hemma! Gick och skrattade och sade jaha vad har du gjort i kväll - Jag har varit i skogen ätit gran me mamma =D
Är inte svenska sommar kvällar helt underbara om man så äter gran eller inte?!? ;) HIhihi!!
PÖssPöss

Ute på sjön


Blir galen det regnar hela tiden, vill SOLA!!
Var så härligt i lördags när vi var ute hela familjen med båten-körde ut till en ö och satt på klipporna i flera timmar, grillade och drack lite vin!-DET ÄR LIVET!!
Milo stod i vattnet hela tiden o vägrade gå upp, bad hund säger ja bara-står där o väntar på man ska slänga något så han får simma!!
Ne nu ska ja fixa mig sen blir det möte PUST!!
PössPöss

Piggelin från Lindex


God Morgon!!
Uscha tänkte precis gå ut o gå och så börjar det regna TYPSIKT!! Men men finns inget dåligt väder, ELLER HUR =D..Får nog vänta lite i af tills det lugnar ner sig lite, sen blir det promenad med hundarna. Annars i dag ska man på möte JIPPI eller inte..Vill ha sol och värme så man kan sätta på sig klänningar och få gå barfota i gräset.
Fick denna enkla söta klänning av svärmor i piggelin färg =) från LINDEX-kommer bli snyggt när man väl blir brun, fast har redan fått lite färg efter suttit en dag i solen =D
PössPöss

Mysig promenad


Har precis kommit hem från en mysig kvälls runda me mamsen o Milo. Stannade till vid ån gud så vackert det var, sommar kvällar i Sverige är bara så underbara. Dock gick det inte stå still pga av alla mygg som bombaderade en! Älskar kvälls promenader o helst om man går längs med vattnet, och när mamsen är med =D
Ne nu ska ja hoppa in i duschen sen blir det mys i soffan!!
PössPöss

Vacker tass


Wiee nu äntligen tittar solen fram-varit molnigt o kallt hela dagen.
Som ja sade innan så har ju Musse gjort illa tassarna (tramdynan) på två tassar, men han e så söt när han har små barn strumpor på fötterna =D..Haltar som bara den gör han, fast inte lätt vara still när man e "valp" han e ju bara 1 år o 5 månader =).
Så nu ska vi af gå ner till mammas trädgård igen så dom får vara ute lite!!
PössPöss

Färgade linnen från Lindex


Ursäkta man ej har bloggat nått alls-men har varit i väg hos svärmor ett par dagar, plus ja inte palla sitta inne nu när det varit så härligt väder, plus inte haft ork!!
Shoppat en del som vanligt =D som dessa linnen från LINDEX, färgerna bara lyser.-men syns inte så bra på bilden. Dom har fått in massa härliga färger nu till sommaren.
Nu ska ja ut me hundarna på en liten promenix för Musse skadat tassarna så vill ej belasta dom för mycket =(
PössPöss

Vägra gå hem-spela död


Haft en underbar e.m med mamsen i skogen-eller hennes favorit ställe är det vid Emån. Det fridfullaste ställe jag vet-älskar vara där och snart hoppas ja på kunna ta första doppet. Det bästa Milo vet med är att komma dit, den sista biten bara springer han dit ställer sig vid vattnet o väntar på pinnen så han får bada. Är värre när man ska gå hem då går det långsamt - Som i dag så helt plösligt slänger han sig ner, ligger blixt stilla vägrar röra sig, men helt plötsligt hoppar han upp o skäller-nästan som han spelade död, gud vad vi skrattade -han lurade oss allt =D
Älskar den hunden såååå mycket-min Milo, mitt allt!!
PössPöss

Rötjuuuut


Sitter här med ett glas rödvin -kan ju ärligt säga jag ej är mycket för rött men fick denna flaska av en bekant när ja bjöd på middag här hemma, så i kväll testar jag det och var faktisskt helt Ok =)
Inte gjort något vettigt alls i dag om man inte räknar med att fika med familjen och äta kaka =D
Ne nu ska ja se hockeyn och mysa med Milo i soffan!!
Hoppas alla har en bra lördag
PössPöss

Snäckan


Men vad trött jag blir på detta vädret-tycker synd om alla som är lediga o inte får njuta av solen =(
Dimmigt, blött, kallt ja varför inte snöa också när ändå vädret e piss..Ska snart ner till mamsen hjälpa till i trädgården som vanligt, sen blir det lång promenad med hundarna i skogen.
Köpt nya hängen till öronen från HM snäckskal i härliga färger.
Ne nu ska ja dricka upp mitt kalla kaffe sen blir det fixa till sig lite ser ut som ett troll just nu =D
PössPöss

Mortal kombat


Mortal kombat kanske lustigt ord för militär kläder eller dylikt, men i af så jag säger =D Ny väska från Ginas , bara älskar mortal kombat mönster ;)
I dag har man varit nere hos mamma i trädgården som jag är varje dag-så himla skönt slippa sitta inne och hundarna e så glada får ligga ute flera timmar.. Bara längtar tills att slår ut i blomm hos mamsen-helst körsbärs träden gud vad vackert det är.
Ne nu e kaffe och vänta på mamma ska sluta jobbet sen blir det åka till blomsterlandet JIPPI =D
PössPöss

Knockad av en humla


Jesus Amalia vad trött jag är!!
Varit i skogen med pappa och hundarna i 2 timmar, tro fasen ja blev knockad av en humla för vet inte sist jag var så här trött =). Middag sen hemma hos mamma, skönt slippa laga mat i af en dag.
Njuter av att få vara hemma igen-hundarna sover så tungt nu efter promenad och lek i skogen.
Ne nu ska ja göra hundarna sällskap och vila lite, sen blir det hockey i kväll!! 
Igår köpte jag ett nytt linne  från HM såklart;) massa spets så sött!
PössPöss

Provhytt på Bolaget


Gusse så trött jag är nu efter sprungit staun o städat som en tok. Självklart när man var på stan så sprang jag in i världens bästa butik SYSTEMBOLAGET-allt e så prydligt, det mesta finns, inga ungar som springer omkring-plus ingen släng frukt på golvet =D NU FATTAS BARA EN PROVHYTT!!!!!!
I kväll ska ja ner till mamsen och testa detta nya rose vin, ska bli så gott, alltid kul med nya viner!
 PössPöss

Blek som en falukorv


Tjosan!
Vilken underbar dag det varit trots vädret-drog på roadtrip för shopping, så inte så konstigt kanske jag e sååå GLAD =D. Handlade en hel den tex denna vita klänning från HM kommer bli så fint när man väl är brun, för just nu känner ja mig blek som en falukorv =). Ne nu ska ja testa lite kläder ja köpt guu vad livet är härligt i bland hihihih ;)
PössPöss

Musse Musse liten


RULLADE I SKITEN =D
Glömde ju säga det att Musse med har "badat" i leran då vill säga hihihi!!
Han e lite mera badkruka, men så fort vi hoppar i då ska det jäkla klättras och badas- helst på den som simmar =)
PössPöss

Vår?


Jaha och vart är våren? Här är det endast 5 grader fyyy säger ja bara!
Vad hände med solen och värmen-Innan i maj så har man kunnat gå i shorts ute vid denna tiden, och för två år sen så badade vi vid denna tiden =D ja kanske tokigt-men var ju TVUNGEN hämta en leksak som Milo vägrade hämta i vattnet =).
Milo min tok har redan badat , så får väl se när resten av familjen hoppar i eller iaf doppar tårna =D
PössPöss

RSS 2.0